VARÁZSIGE BOLT

Egyedi problémára  – egyedi varázsige

A “varázsige” egy formula, amely emlékezteti és aktiválja a tudatot, hogy megtalálja a megoldást az adott problémára. Minden helyzethez meg tudjuk találni az ideális varázsigét. Rendszeresen alkalmazva újra és újra emlékezteted a tudatodat és a felettes tudatodat egy feladat elvégzésére.

Hogyan is jött ez az “ötlet”?

A klienseimnek az oldás után szoktam emlékeztető házi feladatot adni, amivel rögzíti az elért eredményt és még néhány napon keresztül emlékezteti önmagát az új programra.

Egyszer valakinek sürgős segítségre volt szüksége. Felkészültem, csatlakoztam a Felső Énhez, illetve az övéhez, hogy ne a saját agyszüleményemet osszam meg vele, hanem az ő lényére és témájára hangolódjak rá. Néhány szó és mondat jött ki, amelyet egy speciális módon összekombináltam – mindaddig, amíg 100 %-os nem lett – és elküldtem neki. Persze azt is, hogy naponta hányszor és hogyan ismételje el.
Valahogy így hangzott:

Ismételd 21 napig naponta 10x:

"Mögöttes ügyek,
fölöttes ügyek,
misztikus ügyek, tisztuljatok!"

Amikor leírtam, akkor vettem észre, hogy pont úgy hangzik, mint egy varázsige.
Akkor döntöttem el, hogy ezt a “varázsigét” is beépítem a korrekciók közé.

Egyébként már lejárt a 10 nap is de ő még mindig mondogatja, mert jó érzés számára, illetve még mindig erősnek érzi.

Aztán egy másik lány oldása után az egyik házi feladat összeállításakor a varázsige szó dobolt a fülemben. Úgyhogy úgy döntöttem, nem írom ezt felül és neki is kitesztelek egy személyre szóló és problémához illeszkedő “varázsigét”. Ő az üzletével akadt el. Többek között át akarta költöztetni és optimalizálni az üzleti helyszíneket, ami nem tűt egyszerűnek. A forgalom is visszaesett kissé, bár nehéz volt rájönni, vajon miért. A tarot kártya jelezte, hogy hamarosan jön egy jó lehetőség, ami legális, de nem mindenkinek nyilvánvaló. Ha észre veszi, élhet vele. Erre a nyitott és észlelő tudatállapotra hangolta őt rá a mágikus formula.

Adél varázsigéje így hangzott:

"Ami zárva volt eddig, az kinyílik.
Minden, amit elvesztettem, azt visszakapom.
Hagyatkozhatok a mindennapi vezettetésre és útmutatásra."

A varázsige akkor a legjobb,

  • amikor teljesen személyre szabott,
  • ha illeszkedik a problémádhoz,
  • amikor a felettes tudatból származik, nem az egó diktálja.

Tehát írhatnék én ide neked akárhányat, a legjobb az, ami neked szól.

Hogyan működik a Varázsige?

Megszelídíti az elmét.
Megváltoztatja a figyelmi szokásokat.

Sokszor azt se tudjuk befolyásolni, miről agyalunk. Szinte csak történik velünk a gondolkodás.
– Ki gondolkozik?
– Hát a karmikus mintázataink.
Ezen tudunk alakítani, mert az az elménk működését meg lehet szelídíteni. A gondolkodás szokás. Érdemes változtatni a gondolkodási szokásokon.
(Az álmainkat is azért álmodjuk – többek között -, mert olyasmiken gondolkoztunk napközben is. Az álmainkat is emiatt szelídíthetjük meg. Gondolkodjunk napközben másképp és akkor azzal fogunk álmodni is.)

Az élet egy álom, végső értelemben nem valóságos, de relatíve igen. Mindent és bármit megtehetünk, de mindennek lesz következménye. Valójában még képzelni sem lehet akármit következmények nélkül.

Például képzeletben baseballütővel megvehetjük a szomszédot, de ez sem ártatlan képzelődés. Ezáltal a saját agresszív viselkedési mintáinkat erősítjük meg. Tehát a gondolat nem hatástalan. Előbb-utóbb megvalósul.

Éppen ezen az alapon működnek a mantrák és a te személyes varázsigéd is. Azok is megvalósulnak, tendenciává válnak.

Hogyan alkalmazzuk a varázsigét?

Amikor kitesztelem számodra a te saját mágikus formuládat, akkor azt is kitesztelem, hogyan kell elmondanod. Hányszor és mennyi ideig? Leginkább az válik be a hétköznapi életben, amikor valamelyik meridián pontot ütögetve mondod el. Hiszen a meridián lesz a telefonvonal az elakadáshoz és célzottan szólítja meg a problémát a távozásra és ülteti be a megoldást a helyére.
A meridián pontokat ütögetve még mélyebbre viheted az információt. Én többnyire ilyenkor a csecsemőmirigy ütögetését szoktam alkalmazni, mert ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb.

Hogyan rendelheted meg a saját varázsigédet?
  1. Írd meg röviden a problémádat, helyzetedet, amire szeretnéd a varázsigét használni. (Ez nem lehet másoknak ártó. Tartózkodj a helytelen erkölcsi céloktól!)
  2. Küldd el ide: efthajduildiko@gmail.com
  3. A számlázáshoz kérlek, add meg a nevedet, lakcímedet és e-mail címedet.
  4. Ekkor küldök neked egy számlaszámot. (8.000.-)
  5. A megrendelés és a befizetés után 1-2 munkanapon belül elküldöm a varázsigét a használati útmutatóval.

———–

Ajánló:

Családállítás Szegeden
2022.  május. 14. szombat  9:00
2022.  június. 11. szombat  9:00

Ingyenes foglalkozás Szegeden
Szenvedést okozó gondolatok feloldása és elengedése

Éltető áramlat tanfolyam Németh Miklóssal
2022. május 14-15-én Budapesten