Szilveszteri, újévi “jóslás”

 

Szilveszteri „jóslás”  Szegeden és online

(Személyesen és
Messengeren, Skypeon és Zoomon)

2020. dec. 29-30 kedd, szerda: 10-17:00
30 perc 6.000.-

10:0010:4011:2012:00,
12:40, 13:20, 14:00, 14:40, …

 

Egy visszajelzés:

“Tárgy:
éves előrejelzéses ömlengéses hálalevél, három napi hideg élelmet bekészíteni tessék! 😀

​Sokadik próbálkozásom, hogy ne egy kislitániában hálálkodjak:

Köszönöm! 🙂

Az idei év legjobb döntése az volt, hogy tavaly decemberben lementünk hozzád az éves tarot tanácsadásra!

Szuper volt, hogy nem csak azt néztük meg, mi történik, ha nem változtatok semmit (nem volt túl kellemes a kép…), hanem abban is segítettél, hogy mik a feladatok és ha azokat elvégezzük, milyen változások várhatóak.
Nagy vonalakban úgy tudom összefoglalni, hogy ha végigmelózom az első hét hónapot, utána jön a habzsidőzsi. Durva volt a január. A tanácsod alapján lelki nagytakarítást végeztem, vagyis minden nap ÉFT-ztem. Volt, hogy napi kétszer is, de már pár hónap távlatából is azt mondom, megérte.
Még mindig a dolgozós szakaszban vagyok, nem mondom, hogy minden flottul megy, de csinálom a dolgom. Viszont olyan változások történtek máris, amik számomra a csoda határát súrolják! Máris bejött az a két téma, amihez elég elég szkeptikusan álltam, hiába jelezted több lapnál is:
  • sok-sok év után végre elismerik a munkámat a munkahelyemen és díjazzák is,
  • ráadásul elkezdhetem megvalósítani az álmom, vállalkozásba fogok.

Ez a két változás olyan hihetetlen volt még decemberben és aztán olyan szépen, szinte maguktól, pontról pontra alakultak ki … Persze megint hozzáteszem, nem csak úgy változtak a dolgok, rengeteget változtam én is. A legfőbb teendőm, hogy végre ne szorítsam magam mindenhol a második sorba, és ahogy elkezdtem egyre jobban elismerni magam, úgy jött a külső elismerés is.

Most április van, ebben a hónapban az a feladatom, hogy nézzek szembe a sötét oldalammal is. Ezt értettem a legkevésbé elsőre, de aztán sok minden eszembe jutott, úgyhogy szerintem jól haladok ezzel is.
A májusom a fordulatról szól, hogy hajlandó vagyok-e élni végre a lehetőségekkel és őszintén mondom: most már menni fog! 🙂
Különösen várom, mit tartogat az augusztus (egy kis lazulás a sok meló után:))) és az előrejelzés szerint a november a tudatról szól, szellemi továbbtanulásról, úgyhogy pont kapóra jön az októberben induló tanfolyamod, ráadásul már nagyon rég érdekel az a téma is! 🙂 🙂

Az még fontos tapasztalás lehet, hogy természetesen nem úgy történnek a dolgok, hogy márciusban még csak az adott hónap témája van jelen az életemben, áprilisban meg az áprilisi … Előfordult, hogy a következő hónap témája már hamarabb beintegetett, volt, amit letudtam egy-két történésben. Még az év elején kijegyzeteltem, amikről beszéltünk, jó ránézni, olyasmi, mint egy menetrend. Segít eligazodni és erőt ad, ha látom, hogy már mennyi mindent megtettem magamért.

Még egyszer köszönöm! Mondanám, hogy varázsló vagy, de tudom, hogy nem te bűvölöd a sorsomat. Inkább azt köszönöm meg, hogy olyan klasszul ráhangolódtál a lapokra és ilyen finoman közvetítetted felém a kihívásokat is! Biztos, hogy találkozunk az idei tanácsadós napon is!

Csodát, fényt, szeretetet kívánok neked!

Puszi, K.”