Szilveszteri, újévi “jóslás”

 

 

SZILVESZTERI  JAVASLÁS – “JÓSLÁS”
  • Mi az előző év tanulsága?
  • Mit ne vigyünk át a következő évre?
  • Mit hoz a következő esztendő?

 

A szilveszteri jóslás során a tarot kártyát használjuk.
A tarot azt mutatja meg, hogyha továbbra is így gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád. Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Változz és a jövő is változni fog!

 

Szilveszteri „jóslás”  Szegeden és online

ONLINE:    Messengeren, Skypeon és Zoomon
2022. dec. 28. szerda
……, … ,  12:30, 13:10, 13:50, …

 30′    10.000.- Ft

SZEGEDEN: 
2022. dec. 30. péntek
9:30, 10:10, 10:50, 11:30

 30′    10.000.- Ft

A jövő nincs kőbe vésve. Mindig változtathatsz! Szilveszteri jóslás
A jövő nincs kőbe vésve. Mindig változtathatsz!
A jövő nincs kőbe vésve
A  kártya nem egy determinált, végzetes  jövőt mutat meg. Hanem inkább a jelen pillanatból és a jelen tudatállapotból fakadó jövőt tárja fel. A jelen pillanat tapasztalatai és tanulságai pedig a múltból erednek.

– Nézzük meg, mit kellett megértened a 2022-es esztendőből?
– Mi az, amit jól csináltál?
– Mi az, amit nem kéne továbbvinni?
– És ha mindezt megérted, hogyan alakul a következő esztendőd?

Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsére változtathatsz.
A jövő képlékeny, nincs kőbe vésve. Változz és a jövő is változni fog!
Erre, ha lesz idő, akár korrekciót is kaphatsz.

Már az idén is számos visszajelzést kaptam a múlt év végi kirakásokkal kapcsolatban.
Volt, aki nagyon megszívlelte az üzlettársához való viszonyt és ennek eredményeképp egészem más jövedelmeloszlás alakult ki közöttük. Csak meg kellett az intelmet fogadni.

Olyan is akadt, akinek azt tanácsolta a taró, hogy egy kicsit képezze magát, mert az nagyon jól fog jönni a munkahelyváltáskor. És ez a váltás egy előrelépés lesz számára. Bár az illető egyenlőre maradni szeretett volna a jelenlegi cégnél, aztán később a helyzete valóban tartahatatlan lett és új munkahely után nézett.
A felesége erőltette az önképzést, és valóban, ez a kis önmunka nagyon meghálálta magát. Többen is jó ajánlatot tettek neki, mert rendkívül kompetensnek ítélték meg a szakterületén.

És olyan is megesett, amikor egy hölgy arra panaszkodott, hogy sajnos minden pont úgy alakult, ahogyan a kártya jelezte.
Igen, ebben az esetben, bármilyen intelmet, átgondolni valót kapott a kérdező, nem történt meg az a tudati változás, ami kellemesebb irányba terelte volna az életét.

 

Jelentkezés: efthajduildiko@gmail.com
70 / 267 0679

 

Egy visszajelzés:

“Tárgy:
éves előrejelzéses ömlengéses hálalevél, három napi hideg élelmet bekészíteni tessék! 😀

​Sokadik próbálkozásom, hogy ne egy kislitániában hálálkodjak:

Köszönöm! 🙂

Az idei év legjobb döntése az volt, hogy tavaly decemberben lementünk hozzád az éves tarot tanácsadásra!

Szuper volt, hogy nem csak azt néztük meg, mi történik, ha nem változtatok semmit (nem volt túl kellemes a kép…), hanem abban is segítettél, hogy mik a feladatok és ha azokat elvégezzük, milyen változások várhatóak.
Nagy vonalakban úgy tudom összefoglalni, hogy ha végigmelózom az első hét hónapot, utána jön a habzsidőzsi. Durva volt a január. A tanácsod alapján lelki nagytakarítást végeztem, vagyis minden nap ÉFT-ztem. Volt, hogy napi kétszer is, de már pár hónap távlatából is azt mondom, megérte.
Még mindig a dolgozós szakaszban vagyok, nem mondom, hogy minden flottul megy, de csinálom a dolgom. Viszont olyan változások történtek máris, amik számomra a csoda határát súrolják! Máris bejött az a két téma, amihez elég elég szkeptikusan álltam, hiába jelezted több lapnál is:
  • sok-sok év után végre elismerik a munkámat a munkahelyemen és díjazzák is,
  • ráadásul elkezdhetem megvalósítani az álmom, vállalkozásba fogok.

Ez a két változás olyan hihetetlen volt még decemberben és aztán olyan szépen, szinte maguktól, pontról pontra alakultak ki … Persze megint hozzáteszem, nem csak úgy változtak a dolgok, rengeteget változtam én is. A legfőbb teendőm, hogy végre ne szorítsam magam mindenhol a második sorba, és ahogy elkezdtem egyre jobban elismerni magam, úgy jött a külső elismerés is.

Most április van
Most április van, ebben a hónapban az a feladatom, hogy nézzek szembe a sötét oldalammal is. Ezt értettem a legkevésbé elsőre, de aztán sok minden eszembe jutott, úgyhogy szerintem jól haladok ezzel is.
A májusom a fordulatról szól, hogy hajlandó vagyok-e élni végre a lehetőségekkel és őszintén mondom: most már menni fog! 🙂
Különösen várom, mit tartogat az augusztus (egy kis lazulás a sok meló után:))) és az előrejelzés szerint a november a tudatról szól, szellemi továbbtanulásról, úgyhogy pont kapóra jön az októberben induló tanfolyamod, ráadásul már nagyon rég érdekel az a téma is! 🙂 🙂

Az még fontos tapasztalás lehet, hogy természetesen nem úgy történnek a dolgok, hogy márciusban még csak az adott hónap témája van jelen az életemben, áprilisban meg az áprilisi … Előfordult, hogy a következő hónap témája már hamarabb beintegetett, volt, amit letudtam egy-két történésben. Még az év elején kijegyzeteltem, amikről beszéltünk, jó ránézni, olyasmi, mint egy menetrend. Segít eligazodni és erőt ad, ha látom, hogy már mennyi mindent megtettem magamért.

Még egyszer köszönöm! Mondanám, hogy varázsló vagy, de tudom, hogy nem te bűvölöd a sorsomat. Inkább azt köszönöm meg, hogy olyan klasszul ráhangolódtál a lapokra és ilyen finoman közvetítetted felém a kihívásokat is! Biztos, hogy találkozunk az idei tanácsadós napon is!

Csodát, fényt, szeretetet kívánok neked!

Puszi, K.”