PROGRAMOK

 

PROGRAMOK,
Foglalkozások Szegeden és Budapesten és online

2021.

1. Tarot továbbképzés
A legutóbbi továbbképzésen nagyon sok témát érintettünk. A végén már csak éppen belekezdtünk a szimmetrikus lapok kissé másképp történő értelmezésébe.
Ilyen szimmetrikus lap volt a 10-es Szerencsekerék – bal oldalán Párvátival, jobb oldalán pedig Kleopátrával.
Ennek az lett a megfejtése, hogy olykor hatalmas csapda, amikor az élet sorsszerűen megajándékoz bennünket valami szépséggel, bájjal, kellemmel, de ha ez lesz az alapja a személyiségünknek vagy a létezésünknek, akkor később Kleopátraként végezzük. Vagyis a saját viselkedésünk csapdájába eshetünk és így nem tudjuk kihasználni azt a szerencsét, amit a szépség felkínált, mert beazonosultunk ezzel a múlandósággal
Aztán arra a kérdésre, hogy hogyan teremthetnék egyensúlyt a férfiakkal való kapcsolatomban, a 7-es lap jött ki középen, bal oldalon Ízisz, jobb oldalon pedig Párváti. Az a megoldás született, miszerint a férfiakat nem megmenteni kell, hanem elcsábítani.
A csoport kérvényezte, hogy folytassuk a tarot képzést.
Úgyhogy újabb három alkalmat írok ki.
A hónap közepén fogunk találkozni hétfőn esténként, mert már sajnos csak ekkor érek rá.
2021. november 15. hétfő 18 – 20:00
2021. december 13. hétfő 18 – 20:00
2021. január 17. hétfő 18 – 20:00
részvételi díj 18000 Ft
Ha van kedved, te is becsatlakozhatsz.
Sajnos a lányok rendetlenek voltak, mert ezt a csoportot azért hoztam létre, hogy itt csetelgessenek. Ők viszont a tanfolyamhoz kapcsolódó privát Messenger csoportban fejtették meg egymás életét. Ahelyett hogy elfenekeltem volna őket, hagytam őket elkanászodni.
Azonban ti legyetek bátrak és használjátok ki ennek a csoportnak az előnyeit, és ha tanácstalanok vagytok egy kirakásban, dobjátok be a közösbe. Figyeljétek meg, hogy kinek a válasza okoz bennetek Aha! élményt – az lesz az igaz számotokra.
Integrált Lélek- és Családállítás Hajdú Ildikóval2. Integrált Családállítás és Lélekállítás

 

 

    • SZEGED:          2021.  dec. 12. vasárnap  9:00
    • BUDAPEST:     
A lélekállítás a morfogenetikus mezőn keresztül feltárja, hogy milyen láthatalan erők alakítják a résztvevők sorsát, megmutatkozik, hol borult fel a rend. Tehát megmutatja, ami valójában van.
És lehetőség nyílik az elrendezésre.
Már maga a helyzet láttatása is helyreállító erővel bír, de az elrendezés lehetőséget biztosít a szereplőknek, hogy ki tudja bontakoztatni saját magát és a lehetőségeit az életén belül.
A lélekállítás egy mintát változtat meg. Ha a jelenleg futó minta nem “üdvözítő”, megkeressük, honnen ered és miből fakad. Majd a helyreállításra is sor kerül.
Attól lesz integrált az általam végzett munka, hogy minden egyéb tudásomat, módszeremet is használom.
Olykor segít, ha tudjuk a szereplők adottságait, életforgatókönyvét, asztrológiai képletét.
És a felállítás végés is érdemes az új mintát rögzíteni. Ezért ha szükséges,  szoktam házi feladatot is kitesztelni az állító számára.
De szükség lehet a szereplők oldására is, mert benne maradhatnak a szerepben, vagy stresszt okozhat számukra, amit láttak.
Gyakorlati információk a résztvevők számára:
1. A lélekállításon egymást szolgáljuk.
Egy nap max. 6 állításra van időnk. És ennyit bírunk el erővel és tudunk lelkiismeretesen befejezni.
Vannak rövidebb és hosszabb állítások.
Az állítás hossza nincs összefüggésben az elvégzett munka hatékonyságával. Az állításokról nem lehet hamarabb haza menni. Tehát, aki jelentkezik, az egész napra jelentkezik. Képzeld csak el, ha a délutáni állításon már nem lennénk csak éppen néhányan, mert a többiek már túl vannak a saját történetükön. Ez jelenti azt, hogy egymást szolgáljuk.
2. Mit jelent segítőnek lenni?

Két okból szoktak segítőnek jelentkezni.- Az egyik, amikor valaki szeretne bepillantást nyerni a módszer működésébe. Tapasztalatokat gyűjt, hogy ő majd később, szeretne-e saját állítást.

– A másik, amikor a segítő tisztában van azzal, hogy az állítás rá is hatni fog és hozzájárul az életéhez. Sőt, felismeréseket is ad. Például nagyon nagy felismeréseket ad, ha egy bizonyos szerepet kap a segítő. Nekem is sokszor “esik le a tantusz”, hogy miért kaptam én azt az adott szerepet. Sokat profitálok belőle.

3. Ha írásban jelentkezel, kérlek írd meg a születési adatokat is. A sajátodat és azokét is, akik szerinted érintettek a témában. Szeretek előre felkészülni a szereplők kronobiológiai adottságaiból, életforgatókönyvéből, sorsfeladatából. Időt spórolok vele és gyakran hozzáad a munlához. Ezt persze előre nem tudható, hogy szükség lesz-e rá vagy sem.

4. Ha marad időnk, a végén csinálunk néhány villámállítást.
Jelentkezés:

70/ 267 0679
Messengeren
email: efthajduildiko (kukac) gmail.com

Részvételi díj:
Állítónak: 20.000.-
Segítő: 3.000.-

**************************************************************************