Online tanfolyamok

 

Online tanfolyamok: NEM KELL A GÉP ELŐTT ÜLNÖD A TANFOLYAMMAL EGYIDŐBEN.
– Haladhatsz egy éppen aktuális csoporttal.
– Vagy egyénileg megkapod az egész tananyagot és a saját ütemedben dolgozod fel.

Mit tanulhatsz online?

online tanfolyamok 2
online tanfolyamok

Mi az online tanfolyam?

Az online tanfolyam tulajdonképpen egy távoktatási lehetőség.
Amiatt alakítottam ki ezt a képzési formát, mert sokan érdeklődtek vidékről és külföldről a tanfolyamaim iránt. Aztán megpróbáltunk megszervezni egy-egy alkalmat az ország különböző városaiban, de kényelmetlen is volt és sok nehézség is felmerült.
Így a szükség hívta létre azt az eljárást, ami végül ezzé forrta ki magát.
Minden tanfolyami foglalkozást rögzítek egy nagyon jó minőségű diktafonnal. A távhallgató még aznap, de legkésőbb másnap megkapja interneten keresztül a hanganyagot és a jegyzetet is.

Konzultáció, vizsga, oklevél

Minden távhallgatónak biztosítok skype-on konzultációs lehetőséget. Ezt mindenki nagyon szokta szeretni. Erre egy közösen egyeztetett időpontban kerül sor.
A tanfolyamok végén mindig tarok vizsgát, amire skype-on is van lehetőség. Sikeres vizsga esetén a távhallgató is kap tanúsítványt a tanfolyamon való részvételről, valamint a sikeres vizsgáról. Azért tanúsítványt, mert az oklevél kifejezés megtévesztő lehet a hatóságok és mások számára.

Mennyibe kerül az online tanfolyam?

Ugyanannyiba, mint az eredeti, személyesen elvégzett tanfolyam.
Az online verzió egy könnyített lehetőség annak, aki nem tud személyesen eljönni vagy a sajt tempójában szeretne haladni.
A távhallgató teljes jogú tanfolyami résztvevő. Minden jegyzet, hanganyag, számolóprogram, konzultáció, vizsga, oklevél jár neki. Ezekért külön díjakat már nem kell fizetni.
Tehát ha a tanfolyami díjakról szeretnél információt kapni, akkor menj az eredeti tanfolyami kiíráshoz és ott tájékozódj.

Folyamatos kapcsolat

Az online tanfolyamok esetében is nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos kommunikációra. A tanfolyamon a szünetekben nem válaszolok a tananyaggal kapcsolatos kérdésekre, nehogy az értékes diskurzusokról a levelező diákok lemaradjanak.
A tanfolyam heteiben sok levelet váltok a résztvevőkkel, melyeket a távhallgatók is ugyanúgy megkapnak. Így ők is a csoport részének érzik magukat.
Ha engedélyezik, akkor az ő leveleiket, javaslataikat, élménybeszámolóikat a rendes hallgatóknak szintén elküldöm.

Hogyan vehetek részt egy online tanfolyamon?

NEM KELL A TANFOLYAMMAL EGY IDŐBEN A GÉP ELŐTT ÜLNÖD!

Leginkább a levélben való jelentkezés a jellemző. Írj egy e-mailt vagy telefonálj és egyeztetjük, mi lenne a legjobb neked.
A kezdéshez a tandíj előleg befizetése szükséges.

Két lehetséges útvonalat tudok felajánlani.

A) Ha a közeljövőben indul egy csoport, akkor érdemes megvárni a kezdést és a többiekkel együtt haladni hétről hétre. Ez ad egy csoporthoz tartozás érzést. Ilyenkor minden héten kapsz egy hanganyagot és egy jegyzetet. A neked megfelelő időben meghallgatod, feldolgozod.

B) Ha nem tudod kivárni a következő időpontot, amikor a tanfolyam indul, vagy mostanában nem indítok olyan csoportot: akkor az előző tanfolyam hanganyagát és írásos jegyzetét egyben kapod meg és a saját tempódban dolgozod fel a tananyagot.

Természetesen a B) verzió választása estén is lehet konzultálni, vizsgázni, oklevelet szerezni.

Mi az előnye az online tanfolyamnak?

  • Sok olyan élethelyzet van, amikor valaki nem tud személyesen részt venni egy tanfolyamon.
    Szegedtől távol lakik, esetleg külföldön él. Ez a legjellemzőbb. Ilyenkor a távoktatás is jobb, mintha az illető soha nem tanulhatná meg azt, ami annyira érdekli őt.
  • Az online részvétel megengedi, hogy a saját tempódban dolgozd fel a tananyagot.
  • Van, aki szereti újra és újra meghallgatni az órákat, szüksége van a többszöri ismétlésre. Gyakran mesélik, hogy a hanganyagot hallgatva vasalnak, mosogatnak, utaznak.

Kinek ajánlom?

  • Akik távol élnek.
  • Akiknek nem alkalmasak a tanfolyami időpontok.
  • Akik mozgásukban korlátozottak.
  • Akik nem szeretnek közösségbe járni, szégyenlősek, …

A részletfizetésről:

A beiratkozás akkor érvényes, ha beérkezett a foglaló.
A tanfolyamok díját nem lehet részletekben fizetni. Kivéve a régi, több tanfolyamot végzett hallgatók.
Régebben volt részletfizetési lehetőség, de többen visszaéltek vele.

A visszafizetésről:

Mivel ez egy szellemi termék, sajnos nem visszaváltható.
Ha elküldtem egy jegyzetet vagy hanganyagot, akkor azt nem lehet úgy visszavenni, mint egy inget, ami kicsi lett. Hiszen a megrendelő lemásolhatta mind az írásos, mind a szóbeli információt.
Inkább kérj ízelítőt a tananyagból vagy gondolkozz még egy kicsit, hogy valóban el akarod-e végezni a tanfolyamot. Nem sietünk sehová!

Mit tanulhatsz online?

 

 

Remélem, minden felmerülő kérdésre válaszoltam. 🙂

 

70/ 267-0679
hajdu-ildiko kukac t-online.hu

 


HALLGATÓK ÍRTÁK:

"Szia Ildi,
Egy kis visszacsatolás és élménybeszámoló az online tanfolyamról:
Együtt nevetek veletek hangosan vagy éppen elsírom magam a felismerésektől. Borzasztóan örülök, hogy a tanfolyamot így online is lehet végezni, mert az éhes majmomat 99-82 minden nap tudom etetni és elég nehezen bírtam volna kivárni mindig a következő napot. :) 

Hogy egy "kicsit" többet tudj rólam, és fejből írom: 30-41 - közepes-szangvinikus, 18 - 50 Önfeláldozó, 99 - 82 Produktív vegyes vagyok. :) 
És mivel házi feladat volt megnéztem, hogy Te meg én hogy kapcsolódunk egymáshoz fizikai szinten: szinkron kapcsolat - sorsszerű, 
érzelmi: tanítói kapcsolat - karmikus, 
intellektuális: szinkron kapcsolat - karmikus. :)  
Erre én csak annyit mondtam, hogy hmmmm micsoda "véletlen". 
:)Szóval a kapcsolódásunk végzetes. :-)
Van amit nem értek tisztán az összeférhetőségnél. Megpróbálom leírni. ...

Már a vége fele járok a tanfolyamnak és minden, de minden pillanata eszméletlenül jó. Nagyon. Tényleg. Végtelenül hálás vagyok.

KÖSZÖNÖM!

Szép napot!
N.É."
—————-

 

"Azért szeretem a tanfolyamaidat, mert megtöltöd őket gyakorlattal, élettel és élménnyel - ezek nem pusztán tananyagok. Bárcsak más területen is így működne az oktatás!"

Szia Ildikó,

Befejeztem az összes anyagot, aminek örülök, de picit nem, mert olyan szuper volt átélni mindent még így is, hogy 'csak' a hanganyagot hallgattam és most ennek vége. Habár bérmikor 'újraélhetem' és biztos új dolgokat is merítek majd belőle megint.

Nagyon hálás vagyok, hogy rád találtam és a csoportnak is, hogy így megosztottak mindent. Rengeteget tanultam tőlük és Tőled is és köszi, hogy extrákat is megosztottál.

Nálam biztos, hogy sikerült elérni a nagyobb elfogadást mások felé.

És tényleg együtt sírtam és nevettem is a többiekkel.

Csodálatos volt. 
Na de, vizsgázhatok? Vagy ha csak megkapom az oklevelet az is jó ám :))

Köszönöm szépen előre is. Szépt hétvégét.
Szeretettel, M.

Köszönöm!

Nagyon tetszik a tanfolyam. Jobb, mint az előző. Nagyon sokat segít, hogy már az elején belemész konkrét tisztitásokba gyakorlás képpen.

Az is jó, hogy az egyik tanuló (nem emlékszem a nevére) szintén 26/4 sorsfeladattal rendelkezik, mint én. 😊 Nekem közel sem olyan szintű a családi történetem, mint az övé, de elindított a tisztításod vele némi gondolatot bennem a saját családi életemrol. 

Ja, es annyira érdekes plusz történeteket, tudásokat beszéltek meg! 

Szóval, kosoznom hogy részese lehetek, meg így online is. 

Puszi
Kedves Ildikó! 

Elnézésedet szeretném kérni, amiért ilyen sokáig tartott nekem, h ezt az emilkét végre megírjam, hirtelen elég sok személyes, és műszaki probléma tolakodott elém.  ,,,és hab a tortámon, h határidős munkáim is vannak, de most már van min ügyködnöm🙂 bocs, ezért a személyes bevezetőért 

Szuper volt az ingás update nap, és anyag amit megosztottál velünk. Én személy szerint teljesen fel, és újratöltödtem. A bennem megfogalmazódott kérdéseket megfogalmazta Kata (köszönet érte, ha már én nem), és a nap folyamán szinte mindenre választ kaptam, és egy csomó pluszt is. 
Nekem is az egyik alap problémám, gondom a bevezető körökkel, macerával volt, a SZÁMLÁLGATÁS, ez egy kicsit visszavett a kezdeti lendületből, és emiatt alaposan meggondoltam magam, h mikor, kinek a milyével foglalkozzak. ,,,de amit most megosztottál velünk, hát ez nagyon szuper (én ennek örültem a legjobban, az időnyerő technikának),és lenyűgözött a többi újdonság is, és visszatért a régi lendület is nagyon élveztem veletek a napot, bár csak 3-n voltatok jelen, szuper napot, és eseteket osztottatok meg velünk onlinosokkal. 

Summa summárum Ildikó, köszönöm a szuper anyagot, és áldom a napot amikor rád találtam, mint az új hobbym legprofibb tanítójára. 

Ölelés mindenért: Éva