Online tanfolyamok

 

Online tanfolyamok: NEM KELL A GÉP ELŐTT ÜLNÖD A TANFOLYAMMAL EGYIDŐBEN.
– Haladhatsz egy éppen aktuális csoporttal.
– Vagy egyénileg megkapod az egész tananyagot és a saját ütemedben dolgozod fel.

Mit tanulhatsz online?

online tanfolyamok 2
online tanfolyamok

Mi az online tanfolyam?

Az online tanfolyam tulajdonképpen egy távoktatási lehetőség.
Amiatt alakítottam ki ezt a képzési formát, mert sokan érdeklődtek vidékről és külföldről a tanfolyamaim iránt. Aztán megpróbáltunk megszervezni egy-egy alkalmat az ország különböző városaiban, de kényelmetlen is volt és sok nehézség is felmerült.
Így a szükség hívta létre azt az eljárást, ami végül ezzé forrta ki magát.
Minden tanfolyami foglalkozást rögzítek egy nagyon jó minőségű diktafonnal. A távhallgató még aznap, de legkésőbb másnap megkapja interneten keresztül a hanganyagot és a jegyzetet is.

Konzultáció, vizsga, oklevél

Minden távhallgatónak biztosítok skype-on konzultációs lehetőséget. Ezt mindenki nagyon szokta szeretni. Erre egy közösen egyeztetett időpontban kerül sor.
A tanfolyamok végén mindig tarok vizsgát, amire skype-on is van lehetőség. Sikeres vizsga esetén a távhallgató is kap oklevelet a tanfolyamon való részvételről, valamint a sikeres vizsgáról.

Mennyibe kerül az online tanfolyam?

Ugyanannyiba, mint az eredeti, személyesen elvégzett tanfolyam.
Az online verzió egy könnyített lehetőség annak, aki nem tud személyesen eljönni vagy a sajt tempójában szeretne haladni.
A távhallgató teljes jogú tanfolyami résztvevő. Minden jegyzet, hanganyag, számolóprogram, konzultáció, vizsga, oklevél jár neki. Ezekért külön díjakat már nem kell fizetni.
Tehát ha a tanfolyami díjakról szeretnél információt kapni, akkor menj az eredeti tanfolyami kiíráshoz és ott tájékozódj.

Folyamatos kapcsolat

Az online tanfolyamok esetében is nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos kommunikációra. A tanfolyamon a szünetekben nem válaszolok a tananyaggal kapcsolatos kérdésekre, nehogy az értékes diskurzusokról a levelező diákok lemaradjanak.
A tanfolyam heteiben sok levelet váltok a résztvevőkkel, melyeket a távhallgatók is ugyanúgy megkapnak. Így ők is a csoport részének érzik magukat.
Ha engedélyezik, akkor az ő leveleiket, javaslataikat, élménybeszámolóikat a rendes hallgatóknak szintén elküldöm.

Hogyan vehetek részt egy online tanfolyamon?

NEM KELL A TANFOLYAMMAL EGY IDŐBEN A GÉP ELŐTT ÜLNÖD!

Leginkább a levélben való jelentkezés a jellemző. Írj egy e-mailt vagy telefonálj és egyeztetjük, mi lenne a legjobb neked.
A kezdéshez a tandíj előleg befizetése szükséges.

Két lehetséges útvonalat tudok felajánlani.

A) Ha a közeljövőben indul egy csoport, akkor érdemes megvárni a kezdést és a többiekkel együtt haladni hétről hétre. Ez ad egy csoporthoz tartozás érzést. Ilyenkor minden héten kapsz egy hanganyagot és egy jegyzetet. A neked megfelelő időben meghallgatod, feldolgozod.

B) Ha nem tudod kivárni a következő időpontot, amikor a tanfolyam indul, vagy mostanában nem indítok olyan csoportot: akkor az előző tanfolyam hanganyagát és írásos jegyzetét egyben kapod meg és a saját tempódban dolgozod fel a tananyagot.

Természetesen a B) verzió választása estén is lehet konzultálni, vizsgázni, oklevelet szerezni.

Mi az előnye az online tanfolyamnak?

  • Sok olyan élethelyzet van, amikor valaki nem tud személyesen részt venni egy tanfolyamon.
    Szegedtől távol lakik, esetleg külföldön él. Ez a legjellemzőbb. Ilyenkor a távoktatás is jobb, mintha az illető soha nem tanulhatná meg azt, ami annyira érdekli őt.
  • Az online részvétel megengedi, hogy a saját tempódban dolgozd fel a tananyagot.
  • Van, aki szereti újra és újra meghallgatni az órákat, szüksége van a többszöri ismétlésre. Gyakran mesélik, hogy a hanganyagot hallgatva vasalnak, mosogatnak, utaznak.

Kinek ajánlom?

  • Akik távol élnek.
  • Akiknek nem alkalmasak a tanfolyami időpontok.
  • Akik mozgásukban korlátozottak.
  • Akik nem szeretnek közösségbe járni, szégyenlősek, …

A részletfizetésről:

A beiratkozás akkor érvényes, ha beérkezett az előleg (20%).
A tanfolyamok díját részletekben is ki lehet fizetni.
Kérlek, alaposan fontold meg, valóban elkötelezted-e magad a tanulás mellett? Ha igen, akkor viszont az alábbi szabályok érvényesek:
A részletfizetés megengedése az én segítségem feléd, de kockázatom is egyben.
Ha tanfolyam közben meggondolod magad, megváltoznak a körülményeid, a tanfolyam díját akkor is ki kell fizetned. Ez már a te kockázatod. Tehát valóban gondold végig, vajon tényleg szeretnél-e tanulni, hogy valami szép fakadjon ebből a történetből.

A visszafizetésről:

Mivel ez egy szellemi termék, sajnos nem visszaváltható.
Ha elküldtem egy jegyzetet vagy hanganyagot, akkor azt nem lehet úgy visszavenni, mint egy inget, ami kicsi lett. Hiszen a megrendelő lemásolhatta mind az írásos, mind a szóbeli információt.
Inkább kérj ízelítőt a tananyagból vagy gondolkozz még egy kicsit, hogy valóban el akarod-e végezni a tanfolyamot. Nem sietünk sehová!

Mit tanulhatsz online?

 

 

Remélem, minden felmerülő kérdésre válaszoltam. 🙂

 

70/ 267-0679
hajdu-ildiko kukac t-online.hu

 


HALLGATÓK ÍRTÁK:

“Szia Ildi,
Egy kis visszacsatolás és élménybeszámoló az online tanfolyamról:
Együtt nevetek veletek hangosan vagy éppen elsírom magam a felismerésektől. Borzasztóan örülök, hogy a tanfolyamot így online is lehet végezni, mert az éhes majmomat 99-82 minden nap tudom etetni és elég nehezen bírtam volna kivárni mindig a következő napot. 🙂 

Hogy egy “kicsit” többet tudj rólam, és fejből írom: 30-41 – közepes-szangvinikus, 18 – 50 Önfeláldozó, 99 – 82 Produktív vegyes vagyok. 🙂
És mivel házi feladat volt megnéztem, hogy Te meg én hogy kapcsolódunk egymáshoz fizikai szinten: szinkron kapcsolat – sorsszerű,
érzelmi: tanítói kapcsolat – karmikus,
intellektuális: szinkron kapcsolat – karmikus. 🙂  
Erre én csak annyit mondtam, hogy hmmmm micsoda “véletlen”. 🙂

Szóval a kapcsolódásunk végzetes. 🙂

Van amit nem értek tisztán az összeférhetőségnél. Megpróbálom leírni. …
Már a vége fele járok a tanfolyamnak és minden, de minden pillanata eszméletlenül jó. Nagyon. Tényleg. Végtelenül hálás vagyok.
KÖSZÖNÖM!
Szép napot!
N.É.”
—————-

 

“Azért szeretem a tanfolyamaidat, mert megtöltöd őket gyakorlattal, élettel és élménnyel – ezek nem pusztán tananyagok. Bárcsak más területen is így működne az oktatás!”