Integrált Családállítás és Lélekállítás – felismerni, ami valójában van

 

A családállítás és a lélekállítás feltárja, hogy milyen láthatalan erők alakítják a résztvevők sorsát, megmutatkozik, hol borult fel a rend. Tehát megmutatja, ami valójában van.
És lehetőség nyílik az elrendezésre.
Már maga a helyzet láttatása is gyógyító erővel bír, de az elrendezés lehetőséget biztosít a szereplőknek, hogy ki tudja bontakoztatni saját magát és a lehetőségeit az életén belül.

Azok vagyunk, akik vagyunk, mert ők azok voltak, akik voltak (Családállítás, lélekállítás, www.hajduildiko.hu)A családállítás egy mintát változtat meg. Ha a  jelenleg futó minta nem “üdvözítő”, megkeressük azt a mintát, amiből erő fakad.

 

A következő csládállítási időpontok:

 • 2018. január 13. szombat 9:30-16:00
 • 2018. február 03. szombat 9:30-16:00
 • 2018. március 03. szombat 9:30-16:00
 • 2018. április 07. szombat 9:30-16:00
 • 2018. május 12. szombat 9:30-16:00
 • 2018. június 02. szombat 9:30-16:00

 

Helyszín:
Szeged, Tavasz u.
Bejelentkezés
Részvételi díj:
Állítónak: 15.000.-
Segítőknek: 3.000.-
4 hely van a bejelentkezésre.

Ebéd: Hozhatsz magaddal otthonról ebédet, rágcsálnivalót.
Kávé és tea mindig van a konyhában.
Meg tudod melegíteni az ételedet.
13 óra körül, megbeszélés szerint pizzát rendelünk, de van, aki el szokott ugrani egy közeli étkezdébe vagy haza. Ahogy szeretnéd.
Ha eszedbe jut, hozz egy papucsot!

Részletesebben olvashatsz a módszerről ITT.

 • Tudnivalók:A családállításon egymást szolgáljuk.
  Egy nap 4-5 állításra van időnk. És ennyit bírunk el erővel és tudunk lelkiismeretesen befejezni.
  Vannak rövidebb és hosszabb állítások.
  Az állítás hossza nincs összefüggésben az elvégzett munka hatékonyságával.Az állításokról nem lehet hamarabb haza menni. Tehát, aki jelentkezik, az egész napra jelentkezik. Képzeld csak el, ha a délutáni állításon már nem lennénk csak éppen néhányan, mert a többiek már túl vannak a saját történetükön. Ez jelenti azt, hogy egymást szolgáljuk.
  .
 • Mit jelent segítőnek lenni?
  Két okból szoktak segítőnek jelentkezni.
  – Az egyik, amikor valaki szeretne bepillantást nyerni a módszer működésébe. Tapasztalatokat gyűjt, hogy ő majd később, szeretne-e saját állítást.
  – A másik, amikor a segítő tisztában van azzal, hogy az állítás rá is hatni fog és hozzájárul az életéhez. Sőt, felismeréseket is ad. Például nagyon nagy felismeréseket ad, ha egy bizonyos szerepet kap a segítő. Nekem is sokszor “esik le a tantusz”, hogy miért kaptam én azt az adott szerepet. Sokat profitálok belőle.
  .
 • Ha írásban jelentkezel, kérlek írd meg a születési adatokat is. A sajátodat és azokét is, akik szerinted érintettek a témában. Szeretek előre felkészülni a szereplők kronobiológiai adottságaiból, életforgatókönyvéből, sorsfeladatából. Időt spórolok vele és gyakran hozzáad a munlához. Ezt persze előre nem tudható, hogy szükség lesz-e rá vagy sem.

 

Cikkek a témában:
 1. Az ősök áldása az életedre – családállítás