KAPCSOLAT, REFERENCIÁK

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 

+36 70/267-0679;

hajdu-ildiko kukac t-online.hu

efthajduildiko kukac gmail.com

skype: eftildi
Messenger

Külföldön élőkkel gyakran Skype-on vagy Messengeren dolgozom.
Eleinte nehézséget okozott, de mára már mind én, mind a klienseim remekül működünk együtt ilyen módon is.
Már nem érzem korlátozottnak a lehetőségeket online.
A lényeg, hogy belejöttünk és működik!

 

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból.
Nem gyűjtök és tárolok adatokat. A találkozó során keletkezett minden feljegyzést az ügyfél elvisz.
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)
 

 

2019. okt. 24-ig érvényes:

A régi ügyfelek az év végéig a régi 15.000.- Ft-os áron jöhetnek.

2019. okt. 25-től érvényes:

A régi ügyfelek az év végéig a régi 15.000.- Ft-os áron jöhetnek.

 

 

Ügyfelek írták:

 

Kedves Ildikó!


Több mint két hónapja volt egy Skype konzultációnk, ezzel kapcsolatban szeretnék egy visszajelzést küldeni.

Nem mondtam a konzultáció előtt, mert nem láttam értelmét szóba hozni, hogy közel húsz éve foglalkozom a spiritualitás témájával. Nagyon komolyan elmélyedtem az "ősi bölcsesség" tanulmányozásában, ami képes egyfajta rálátást adni a különféle irányzatok értékeire és korlátaira, vagy épp egy tanácsadó felkészültségére.
Az is igaz persze, hogy ez a rálátás nem sokat segít, amikor a saját vakfoltjainkról van szó :-) Ezért is nem tartottam releváns információnak, hogy mit tudok én elméletben, ha egyszer nem tudom kihúzni magam a gödörből (szépen fogalmazva).

Áldom a jó sorsomat, hogy hozzád vezetett, mert a személyedben egy fantasztikus tanácsadót és embert ismerhettem meg. Nálad a szakértelem, az intuíció, a hit és a józan ész találkozik. Emellett bámulatos természetességgel adtad meg, amire szerintem egy embernek egy ilyen érzékeny időszakában szüksége lehet, az együttérzést, tapintatot, tiszteletet, és egyfajta könnyedséget, finom humort, ami szintén hozzájárult, hogy a konzultáció egy kellemes emlékként maradt meg bennem.

Mindezek tetejében az eredmény sem maradt el. Az anyagi helyzetem az akkori siralmas állapotból egy elfogadható szintre javult fel. Már az első néhány hétben észrevettem a változást, mostanra pedig azt látom, hogy sokkal bátrabban (persze így is ésszel) költekezek, mégis mindig több marad  a számlámon, mint amire számítok. Azt is megfigyeltem, hogy megváltozott a fogalmam arról, hogy mi "drága" és mi "olcsó". Érdekes! Maga a konzultáció is nagyon érdekes és tanulságos volt, a házi feladatot is lelkiismeretesen elvégeztem, de a változás folyamatát különösen érdekes megfigyelni.

Ezt a kis visszajelzést köszönetem és tiszteletem jeléül küldöm.

További sok sikert és minden jót kívánok!

F. V.
Ui.: A honlapodon nem láttam "Referenciák" menüpontot, de, ha bármikor bárhol fel szeretnéd használni a levelem, bátran tedd meg, hozzájárulok.
Volt a minap egy hatalmas élményem-élményünk. Ági lányom külföldön van két hete, és az első 3-4 nap nagyon kritikus volt: nem evett, nem aludt, félt, remegett, és haza akart jönni. Mi igyekeztünk itthonról segíteni, nem sok sikerrel, mire egyszer csak felvetette, mi lenne, ha kopogtatna. Átküldtem a forgatókönyvet, és már másnap 4 órát aludt, azóta pedig teljesen rendbe jött.
Kedves Ildi!
Köszönöm hogy átküldted a papíroskát! Szorgalmasan csinálom a házimat! :)

Izgalmas volt az együtt töltött idő minden pillanata. Nehezen szántam rá magam, hogy felhívjalak, félve vágtam bele, elvégre egy eddig számomra ismeretlen ember előtt kell a lelkem mélyén rejtőző zűrzavarról beszélni. De azt kell, hogy mondjam szorongásom már ez első pár percben elmúlt, és nagyon oldott volt a hangulat mindvégig. Ahogy haladtunk előre felszínre kerültek a bennem rejtőző újabb és újabb problémák. Csak ámultam és nem tértem magamhoz, hogy ezekre milyen profizmussal szinte azonnal ráéreztél! Szimpatikus volt számomra, hogy az első akadályom leküzdése után nem vetted elő a naptáradat és nem beszéltük meg a következő x alkalmat, mikor a még fennálló nehézségekkel dolgozunk, hanem fáradtságot nem kímélve (mert látszott rajtad, hogy már nagyon kifárasztottalak… :) ) haladtunk tovább és tovább, egészen addig, míg azt a visszajelzést nem kaptuk, hogy nincs több dolgunk.

Útkeresésem során, mikor nem tudtam hogyan tovább már kértem segítők segítségét. Hol ilyen, hol olyan technikákat alkalmaztak, de nem találkoztam még senkivel, aki az eszközök oly gazdag tárházával rendelkezett volna, mint Te. Folyamatosan a szeretet és a kedvesség sugárzott belőled, ami miatt biztonságban éreztem magam a „kezeid között” :). Az együtt töltött közel 2 óra nagyon gyorsan elrepült.

Örülök, hogy találkoztam Veled, fantasztikus élmény volt számomra! Köszönöm!

Őszinte szeretettel gondolva Rád,
Sok puszit küldök, M
Kedves Ildikó!

Március 4-én voltunk nálad a férjemmel, a kisfiunk székletvisszatartása miatt. Ezúton szeretném megköszönni a segítségedet,és "jelenteni" (amiben gondolom te egy pillanatig se kételkedtél), hogy teljesen sikeres volt az "ügyködésünk". 7-én hétfőn meggyőztük egy kis glicerinkúp segítségével, hogy kakáljon...és utána közölte,hogy meggyógyult ezt ünnepeljük meg,vegyünk a popónak tortát :D (másnap csináltattam is, azon ne múljon) Azóta ő szól,minden nap ! ...és eljutottunk oda,hogy szeretek kakálni.

Fantasztikus,hogy így megoldódott a probléma...ugyanakkor rettentően elgondolkoztat és ösztönöz,hogy mennyi mindent "rendbe" lehetne még tenni. Biztos vagyok benne,hogy itt nem fogok/fogunk megállni. Fogsz még hallani rólunk.

Nagyon tetszett a kronobiológiai elemzésed is ... Jól értelmezem,hogy a kronobiológia tanfolyamod itthonról is elvégezhető? Érdekelne! Írnál nekem részleteket róla? Nem is zavarlak tovább!

Legyen szép napod!
 Hálás ölelés : Csné Ibolya
Kedves Ildi!

Egy ideje elkezdtem olvasgatni a leveleidet, amiket heti szinten küldesz nekünk, akik már legalább egyszer jártak nálad. Én tavaly május végén voltam nálad Pesten, és nagyon köszönöm az akkori segítséged! Csodálatos, amit csinálsz! Lényeg a lényeg...sokáig nem olvastam a leveleket, mert egész nyáron dolgoztam, és valahogy sosem volt időm elolvasni őket... aztán egyszer megnyitottam az egyiket,mert felkeltette az érdeklődésemet a téma címe... Hát egyszerűen imádtam! Főleg azt, ahogy írod, ahogyan benne vagy a sorokban, a humorod... és azt, hogy ezzel mennyit segítesz... feldobod az ember napját, az tuti! Sok leveled rádöbbentett dolgokra magammal szemben, amit szintén köszönök!

Hát ennyi lenne szerény kis levelem... az egyikben emlékszem, írtál olyat, hogy örülsz, ha van válasz a levelekre, mert akkor tudod, hogy olvassák őket! Hát én most ezért írok, hogy teljes szívvel hálát mondjak neked ezekért! 🙂

Üdvözlettel és szeretettel: Sz. F.
Drága Ildikó!

Az ÉFT-vel bámulatos eredményeket értem el, tizenöt év után sikerült az apámmal kapcsolatos dühöt és elkeseredettséget kis nehezteléssé és olykor, ha rágondolok, apátiává szelídíteni a módszerrel (először túl nagy falatnak éreztem, hogy ezzel dolgozzak), és végre 3-as alá csökkent az intenzitás. Így végre bevethetem a választásokat alkalmazó kopogtatást, és tudatosan választhatom a felszabadultságot. Sok évnyi feszültséget oldott fel a módszer, és végre már bekopogtathatok hozzá sok-sok pozitív állítást, hogy milyen kirobbanó formában vagyok, és nyitott vagyok a másik nem közeledésére (még ha az nem is a pasizást jelenti).

Szeretettel:E.
Szia!

Csak szeretnék neked köszönetet mondani. Szerintem sokszor nem is sejted, milyen hosszú távú hatásokat, változásokat indítasz el. Nagyon sokat köszönhetek neked, mire eljutottam a tegnap bejelentett felmondásomig, sok erőt, hitet és tudatosságot sikerült beépítenem a tőled kapott oldásokon, tanfolyamokon és találkozásokon keresztül. 

Új életet kezdek, úgyhogy gondoltam, ma megengedek magamnak egy kis extra elérzékenyülést, úgyis ritkán mondjuk meg a másiknak, milyen fontos. 🙂 

Szép napot neked, csoda-fény-szeretet!
Puszi! Kata
Sokszor szerettem volna már leírni neked,de nem találtam a megfelelő szavakat. Hálás vagyok mindennek,hogy feléd terelt és a segítségeddel, a tőled kapott iránymutatással.....valóban olyan életet élhetek,amilyet szeretnék. Az élet egy színdarad,aminek én vagyok a rendezője. Voltak,vannak és lesznek hullámvölgyek az életben, de tudom, h.megoldom azokat is. A te segítségeddel egy más látásmódot kaptam, ami hatalmas segítség a mindennapjaimban. 
Köszönöm Ildi! 
Ui: egy dolgot megígérek. Ha jövőre férjhez megyek,meghívlak az esküvőre. ☺
Szia Ildikó!

Szeretnék egy rövid visszajelzést adni, ami bízom benne, hogy nem túl korai.

Említettem Neked, hogy az egyik mellemből véres váladék  jön és ezzel kapcsolatban több vizsgálat is vár rám, mert ez nem normális dolog.

A vérrel összefüggő dolgokat rendeztük és képzeld ma reggel voltam dokinál és hülyének nézett, mert nem tudtam neki megmutatni, mert semmi nem jött a mellemből.

Ettől függetlenül még elmegyek egy ultrahangra, mert oda még van időpontom, de ha az is negatív, akkor kijelenthetjük, hogy ezt a testi tünetet feloldoztuk a probléma rendezésével.

Nagyon hálás vagyok!

Üdv.,Renáta
Szia Ildikó😊
Nem olyan régen voltam nálad,amikor párkapcsolatra dolgoztunk. Azt mondtad, egy hajszál választ el tőle. Megtisztítottál többekközt😊És képzeld, a pasi megjött 2hete, akit kiolvastál a kártyában😊 Minden stimmel rá, amit mondtál😊
Köszönöm❤❤🥀🌷🌺