BEMUTATKOZÁS

 

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelemre és renszeresen megkapod levélben az új bejegyzéseimet.

**************************************************************************

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos és pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból. 
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)

**************************************************************************

Mottó:
“1926-ban a koppenhágai fizikuskonferencia egyik estéjén Bohr meghívta a kollégáit a nyaralójába vacsorára. Az egyik vendég döbbenten vette észre, hogy a házigazda ajtaja fölé egy lópatkót szögeztek.
– Hát az meg mi – kérdezte meghökkenve.
– Egy patkó – felelte Bohr.
– És miért van az kiszögezve – faggatózott tovább a fizikus.
– Azért, mert távol tartja a rossz erőket és szerencsét hoz – mondta a házigazda.
– Te fizikus létedre hiszel ilyen marhaságokban? – horkant fel a vendég
– Dehogy hiszek, de nekem azt mondták, hogy akkor is hat, ha nem hisz benne az ember.”

Keress olyan csodákat, amelyek akkor is megjelennek, ha nem hiszel bennük!

************************************************************************Kedves Látogató!
Üdvözlöm az oldalamon!

Hajdú Ildikó vagyok. Eredeti szakmám szerint nyomdász, matematika-testnevelés szakos tanár és közgazdász.DSC_4867_pp_(Large)

Ennek ellenére most alternatív problémamegoldó technikákkal foglalkozom.

Az elmúlt évtizedben sok módszert megtanultam. Eleinte az motivált, hogy megoldjam a saját élethelyzeti válságomat. Akkor éppen munka, pénz és jövőkép szűkében voltam. Több diploma megszerzése után is csak azt éreztem, hogy ha így kell leélnem az életem, olyan munkát kell nap mint nap végeznem, ami nem igazán érdekel, akkor ezért teljesen felesleges létezni. Kár reggelente felkelni. Persze azóta a boldogtalanság és a zsákutca érzés okát megértettem. Többek között elhittem a környezetem gondolkodásmódját, magamévá tettem a szabályait. Hogyan kell élni, hogyan működnek a dolgok, mi a normális, … Azt éreztem, hogy számomra ezek a mások számára működő elvek, gondolatok nem igazak.

Az évtizedek során – mint mindenki – átéltem számos negatív élményt, traumát. Rajtam hagyták ujjlenyomatukat a családtagjaim, az osztálytársak, a szerelmek, a munkahelyek … De ugyanígy minden csalódásom, kudarcom, küszködésem is. És az így felhalmozott lelki lenyomat nem csak a tanulságokat tükrözte, hanem tele voltam félelemmel, aggodalommal, szorongással. Visszahúzott az önbizalomhiány, a korlátozó hiedelmek, a harag és még sorolhatnám mi minden. Örök nyugtalanság, elégedetlenség, negativizmus vett rajtam erőt.

Mivel éveket áldoztam a világ elvárásai szerinti életnek, és láttam, hogy számomra ez nem boldogító, döntést hoztam az alternatív út mellett. Kipróbáltam, megtanultam mindent, ami szenvedéllyel töltött el és azonnal alkalmaztam a gyakorlatban. Mindegyik módszert azért tanultam meg, hogy magamon segítsek. Például elengedjem a szenvedést okozó gondolataimat. Amiből volt elég és még ma is találok. Akik egy picit is értenek az asztrológiához, azoknak mondom, hogy Skorpió az aszcendensem. 🙂

Először a tarot kártya kúszott be a képbe. Azt kolléganőm, Odrobina Márti tanította meg. Ezen a tanfolyamon értettem, meg, hogy ha valamit érdeklődéssel tanul az ember, akkor az nem is tűnik tanulásnak. Minden órát jutalomnak éreztem. Annyira kíváncsi voltam a „tananyagra”, hogy már számoltam, mikor lesz a legközelebbi óránk. Emlékszem, az első alkalom után vonattal utaztam hazafelé. Nézegettem azt a hét lapot, amit azon a délutánon vettünk, és megszólított az egyik utastársam Kérte, hogy jósoljak neki. Bár a 78 lapból még csak 7-et „ismertem”, abból a hétből is remekül értette az útitársam az üzenetet. Láttam, hogy a rendszer mindenhogy működik!

Aztán jött az ÉFT. Az előző, feltáró módszer után ezt a problémamegoldó technikát sodorta az utamba az élet. Ezzel a gyorsan megtanulható, zseniális módszerrel hatástalanítottam a múlt történéseit és a háborgó érzelmeimet is kezeltem. Sok buta, korlátot is az Érzelmi Felszabadító Technika segítségével vettem ki a fejemből. Mellesleg azóta is ezzel kezelem a család testi-lelki kínjait. No meg a magamét is. Ez már mindig meg lesz nekem. 🙂

Aztán minden ment a maga útján. Jöttek az újabb és újabb izgalmas módszerek. Mindegyiknél azon tűnődtem, hogy hogyan élhetnek az emberek ezek ismerete nélkül? Így lettem alternatív tanácsadó és tanultam meg az Enneagram-ot, a Kronobiológiát …

Amikor azonban tudomást szereztem az SVT létezéséről – már megint éreztem – erre is szükségem van. Nem is bántam meg. Egészen új aspektust adott hozzá az eddigi ismereteimhez. Addig elérhetetlen dimenziókhoz adott hozzáférést. Azóta szinte naponta használom. Beszélhetek a lélek és a szellem szintjein. Feltárhatom az elakadásokat, utazhatok előre, hátra az időben.

Amikor a klienseim ÉFT kezelésre jelentkeznek be még nem tudják, hogy elképzelhető, hogy a probléma megoldásához a Spirituális Választerápiát is igénybe kell venni. Sőt, olykor a találkozó során 4-5 módszert is alkalmazok. A cél: minél hamarabb, a legkíméletesebben rálátást szerezni a problémára és feloldani azt.

Most már nyitott könyv előtted az életem.

Ha megtetszett, csemegézz tovább az oldalon. Szerintem találsz majd olyan esetleírásokat, amelyek arra bátorítanak, hogy te is kipróbáld.

Hogy veszélyes-e? Igen! Utána már soha nem tudsz az lenni, aki előtte voltál. De hát nem is azért jössz. 🙂

Tehát az alábbi eszközöket használom (de csak azokat a részeit, melyekkel azonosulni tudtam és segítenek a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé vezető úton):

– a Tarot
– a Kronobiológia,
– az Access Consciousness
– a Spirituális Választerápia,
– Blokkoldás
– Ingás Sorstisztítás ©
– Ingás Lélekállítás ©
– Problématér ©
– az AFT ,
– 4 kérdés
– az Integrált Lélekállítás és Családállítás
– Bach-virág terápia
– az Enneagram
– a Rajzteszt,
– a Mátrix,
– az Elengedés,
– Asztrológia
eszközrendszerét használom.

Mindig éppen azt, amelyik a leggyorsabb megértést, feltárást és megoldást adja.

Továbbá számos egyszerű “trükköt” alkalmazok a klienseim kezelése közben. Ezeket a gyakorlatokat gyakran adom fel házi feladatnak egy-egy kezelés után, mivel fontos, hogy a távozó páciens még folytassa a munkát. Pl. mélyebb szintre vigye az együtt elkezdett változást.

Ezt a honlapot azért is hoztam létre, hogy tájékozódj a munkámról. Amikor megakadt az életed valamilyen síkon, aztán beleolvasol az esettanulmányokba vagy a gondolat ébresztő írásokba, majd el tudod dönteni, hogy az én tudásomra, energiámra van-e szükséged a “továbbpöccintéshez”.

 

Végül minden nehéz élethelyzetben lévő ember számára két jó hírem van. Az egyik, hogy mindenről ő maga tehet, mindenért ő a felelős. És, hogy ez miért jó hír? Hát azért mert, ha ő a felelős, akkor változtathat is rajta. Ugye, milyen nagyszerű?!

El ne felejtsem a második jó hírt, ami így szól: Sosem késő! Mindegy, hogy a folyamat melyik részén akadt el az illető, sosem késő változtatni. Ha megérti hol tért el a saját igazságától és már csak öt perce van ezzel a felismeréssel élni, akkor is megérte.

 

 

gyakran feltett kérdésekMielőtt írásban vagy telefonon kérdeznél, olvasd el, mit kérdeztek mások és én mit válaszoltam nekik! Ha van még néhány kérdésed velem és a munkámmal kapcsolatban:
“GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK”
Itt gyűjtöttem össze számos hasznos infót.

 

 

Látogass el a Facebook oldalamra:
Alternatív Probléma-megoldó Technikák

**************************************************************************

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelemre és renszeresen megkapod levélben az új bejegyzéseimet.

**************************************************************************