AZ ÉLET DOLGAI RÖVIDEN

 

3. Nem akkor kezdődött, amikor megláttad, és nem akkor lett vége, amikor azt hitted, vége. A lélek láthatatlan világában minden előbb történik.

 

Minden gondolat egy imádság. Te miért imádkozol? A gondolatok megváltoztatásának legegyszerűbb módja: Te döntöd el, mit engedsz be a tudatodba. És hogy meddig tartod meg. Minden gondolat, amelyet sokáig forgatsz a fejedbe, egy imádság. Rossz gondolatok ellen legjobb megoldás, ha nem veszed őket komolyan, vagy másra tereled a figyelmed. DE olykor ehhez ügyes módszerek vagy külső segítség kell.

Minden gondolat egy imádság. Te miért imádkozol?
A gondolatok megváltoztatásának legegyszerűbb módja:
Te döntöd el, mit engedsz be a tudatodba.
És hogy meddig tartod meg.
Minden gondolat, amelyet sokáig forgatsz a fejedbe, egy imádság.
Rossz gondolatok ellen legjobb megoldás, ha nem veszed őket komolyan, vagy másra tereled a figyelmed.
De olykor ehhez ügyes módszerek vagy külső segítség kell.

 

 

Ingás tanfolyam Szegeden és online

 

A stresszhelyzetek 4 módon oldhatók meg. Elfutsz előlük, találsz valakit, aki megvéd, beleállsz és megoldod, megbetegszel. Bármelyiket választhatod, mindegyik működik. Egy jól megválasztott segítség azonban segít kezelni a stresszt és megtalálni az erőforrásaidat. (Egyéni kezelések és megtanulható módszerek.) www.hajduildiko.hu Ingás Tanfolyam 2019. szept. 21. Szegeden és online.Bármelyiket választhatod, mindegyik működik. Egy jól megválasztott segítség azonban segít kezelni a stresszt és megtalálni az erőforrásaidat.
(Egyéni kezelések és megtanulható módszerek.)
Ingás Tanfolyam 2019. szept. 21. Szegeden és online.

 

Ingás Sorstisztítás tanfolyam Szegeden és online

Ingás Sorstisztítás tanfolyam Szegeden és online
Ingás Sorstisztítás tanfolyam update a már tanfolyamot végzettek számára.

 

Boldog névnapot kívánok! "Boldog Vince napot kívánok neked Marcsi!" "Mi van?" Annyi Mária nap van egy évben, sose tudtam, hogy a Margitok, Máriák, ... mikor tartják. Így Vince Marcsi barinőmet Vince napon köszöntöttem fel. 🙂

“-Boldog Vince napot kívánok neked Marcsi!”
“-Mi van?”
Annyi Mária nap van egy évben, sose tudtam, hogy a Margitok, Máriák, … mikor tartják. Így Vince Marcsi barinőmet Vince napon köszöntöttem fel. 🙂

 

Megoldások érzelmi, lelki, sorstani, spirituális, fizikai elakadásokra. Ezek az elakadások is okozzák a betegségeket és az erőt is viszik.Megoldások érzelmi, lelki, sorstani, spirituális, fizikai elakadásokra.
Ezek az elakadások (is) okozzák a betegségeket és az erőt is viszik, ami szintén nem segít.

 

 

 Az egyik legjobb problémamegoldó mondat a munkám során. Viszont - ahogy látom - nagyon nehéz megcsinálni. Olykor nekem sem megy. Ezért most kiírtam ide, hogy emlékeztessem magam. www.hajduildiko.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik A legjobb problémamegoldó mondat a munkám során. Viszont – ahogy látom – nagyon nehéz megcsinálni. Olykor nekem sem megy. Ezért most kiírtam ide, hogy emlékeztessem magamat is.
www.hajduildiko.hu

 

Drága Szüleim!Kösznöm, hogy az Ildikó nevet adtátok nekem. Ma bizonyára Sztilla vagy Lélia lennék.

 

Az élet dolgai - 755. Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz. (Wayne Dyer)

 

A hosszú párkapcsolat titka

 

Az élet dolgai - Könnyebb száz világi dolgot meghódítani, mint egyről lemondani.

 

A sértődöttségben benne is lehet maradni, lehet dédelgetni a sérüléseket - de minek? Ehhez olykor egy kívülállóra, vagy egy ügyes módszerre van szükség. Itt megtalálod: www.hajduildiko.hu

A sértődöttségben benne is lehet maradni, lehet dédelgetni a sérüléseket – de minek? Ehhez olykor egy kívülállóra, vagy egy ügyes módszerre van szükség. Ezen az oldalon megtalálod ezeket a módszereket. A legtöbbet meg is tanulhatod.