38/11-es napon kezdünk

 

Milyen információt nyújt, ha tudod, milyen napon kezdődik a tanfolyam?

Ingás Tanfolyam

Mi most 38 / 11-es napon kezdünk. Nem semmi!
(2016. 09. 20. (20+1+6+9+2))

Azok, akik tanultak Életforgatókönyvet, ez a szám sokat jelent.
De azoknak, akik mégsem ismerik a 38/11 jelentését, elmondom, hogy ez a szám az anyagi világhoz való viszony átértékeléséről szól.

3, 8, 11

A középső a cél, a két szélső szám pedig a hozzá kapott eszköz.

8: végtelenség, bőség, jólét, az anyagi világ száma. Általában azoknak lesz jó az ilyen számú napon kezdett tanfolyam, akiknek célja a jólét és a bőség megteremtése, de még nem tanultak meg a pénzzel jól bánni. Alul vagy túlműködnek ezen a téren.
A 8-as szenvedélyes, és harcos szám. Szeret küzdeni,  magának megteremteni dolgokat, hogy aztán később adhasson. Az igazságérzet, a hatalom, a kereskedelem és a verseny is idetarozik.
Ehhez biztosan hozzájárul a tanfolyam.

A 8-as témájának működtetéséhez kapjuk meg a 3-as és a 11-es segítségét.

3: tanulás  és a bölcsebbé válás száma. Magasabb szintű tudás elérése. Információéhség és az okok keresése motivál a 3-as megjelenésekor.

11: Az élettel kapcsolatos kezdeti felismerésekről szól. Mesterszám. Miért kell tisztelni az életet, mit kell közvetíteni mások felé, …? Az intuíció száma is.

A tanfolyam tehát  – többek között – segít a résztvevőknek felismerni, hogy másképp is hozzá lehet állni a pénz teremtéséhez. Nem kell hozzá feltétlenül agyon dolgozni magunkat. Az aggódás letételéről is szól. A pénz szerepének átértékelése fontos.
Ezen a tudatszinten már képesnek kell lenni bármit fizikailag létrehozni, megteremteni.
Szellemi tudással  pénzt teremteni, nem csak magunknak, hanem másoknak is. Ebben fontos szerepe van az értékrendnek. Tudni kell értékelni azt, amit kaptunk a szülőktől, a lehetőséget, az adottságokat, a sérüléseket, amik fejlesztenek /11/.

Személyes részvétellel és távtanulással is elvégezhető.

Kezdés: 2016. szept. 20. 17:00 Szeged, Tavasz u.

Részletek itt!

—————-
Kapcsolódó írásaim: